• Windows 10-ről - mit kell róla feltétlen tudni?

  Nem akarja a Windows 10-et? Ezzel az eszközzel megakadályozhatja a frissítés

   

  Egy kicsi, hordozható segédprogrammal megakadályozhatjuk, hogy Windows 7-es vagy Windows 8-as számítógépünkre felkerüljön a Windows 10

   

  Ambiciózus terveket dédelget a Microsoft:  2017-re egymilliárd eszközön szeretné látni a Windows 10-et. Ezért azután mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki frissítsen, csak épp vannak, akik maximálisan elégedettek korábbi rendszerükkel, és nem akarnak upgrade-elni.

   

  A redmondi cég viszont erőszakos, és nem kevesen voltak, akik bosszankodva konstatálták, akaratuk ellenére jelent meg a gépükön az új operációs rendszer. Ha az ön gépén még valamelyik régebbi változat fut, és amellett, hogy tisztában van a biztonsági kockázatokkal, azonban mégsem frissítene, érdemes megnéznie a Never10 nevű segédprogramot.

   Windows 10-ről - mit kell róla feltétlen tudni?

  Egy kis hordozható szoftverről van szó, amelynek köszönhetően egyetlen kattintással megakadályozhatjuk a frissítést, de ezt a döntésünket bármikor visszavonhatjuk. 

  A Never10 innen tölthető le (a Download now feliratra kattintva), és a továbbiakban csak az exe fájlra kell kattintani, hogy elinduljon. Rögtön azt fogja mutatni, hogy  a rendszerünkön engedélyezett-e (enabled) avagy tiltott (disabled) a frissítés. Ha nem akarjuk, hogy a rendszerünk frissüljön, de az enabled állapotot mutatja, akkor kattintsunk a Disable Win10 Upgrade feliratra. A tiltást bármikor visszavonhatjuk, ekkor újra el kell indítani a programot, majd az Enable Win10 Upgrade feliratra kell kattintani.

  A Never10 innen tölthető le (a Download now feliratra kattintva)